X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Declarație: "Este nevoie de coaliția unor forțe sănătoase pentru a salva Moldova"

22 mai. 2020,, 18:20   Politică
3471 8

Este nevoie de coaliția unor forțe sănătoase pentru a salva Moldova. În situația actuală, țara noastră are nevoie de scenarii bune, în afară readucerea la putere a oligarhilor fugari, este nevoie de o coaliție între forțe sănătoase, pentru a salva Moldova, iar partener poate fi considerat și ACUM, în ciuda unor anumitor neînțelegeri, dar cel mai important este să nu se unească cu dușmanii, cu partidele antistatale Pro-Moldova și Șor.

De această părere este liderul mișcării naționale "Voievod", consilierul municipal din partea PSRM, Nicolae Pascaru, comentînd special pentru eNews actuala situație politică din țară, unde, în ciuda pandemie și a crize economice care se apropie, au loc pasiuni politice, iar nervozitatea din PD și fuga deputaților au pus în pericol stabilitatea în parlament.

El a atras atenția asupra faptului că fermentarea în tabăra politicienilor s-a intensificat după declarația procurorului general și după declarația președintelui țării, Igor Dodon, despre reîntoarcerea aeroportului, activele se întorc acasă. Și atunci țara nu va avea nevoie de nici un fel de credite.
Nicolae Pascaru consideră că avem nevoie de scenarii bune, în afară de revenirea la putere a oligarhilor fugari.

"Este nevoie de o coaliție între forțe sănătoase pentru a salva Moldova. Poate fi examinat scenariul între ACUM și socialiști, în pofida unor dezacorduri. Și nu este principial cine va deveni premier, poate fi chiar și Andrei Năstase, principalul e să salvăm țara", a menționat el.

Politicianul consideră că cel mai important lucru nu este să ne unim cu dușmanii, partidele antistatale Pro-Moldova și Șor.


"Apropo, europenii sînt categoric împotriva Partidului Șor. Și un alt punct important. În cercurile politice se învîrt deputați, vinovați de furtul secolului. Aceștia este în primul rînd deputați din Pro-Moldova. Trebuie să ne clarificăm serios cu aceste coșuri politice", a menționat Nicolae Pascaru.

El este convins că ar fi ideal să păstrăm guvernul lui Ion Chicu, deoarece, depășind greutățile incredibile, el se descurcă și cu pandemia, și cu criza.

"Iar deputații din PDM, sper că vor rezista, în pofida presiunilor, și nu vor admite prăbușirea coaliției. Va trece criza, vom aresta averile uriașe ale oligarhilor și le vom aduce înapoi poporului. Sînt sigur că ne așteaptă schimbări foarte mari", a declarat liderul Mișcării Naționale "Voievod", consilier municipal din partea PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?