COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: „Dodon se bucură de un mare sprijin din partea Rusiei”

Declarație: „Dodon se bucură de un mare sprijin din partea Rusiei”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se bucură de un mare sprijin din partea Rusiei, iar vorbele precum că Vladimir Putin ar fi nemulțumit sînt doar zvonuri. Ei spun ceea ce vor să creadă în realitate.

O astfel de opinie a fost exprimată de analistul politic Corneliu Curea în comentariul său oferit eNews, relatează Noi.md.

În ultimul an relațiile dintre Republica Moldova și Federația Rusă s-au îmbunătățit semnificativ. Este posibilă sosirea lui Vladimir Putin sau a lui Mihail Mișustin în Moldova. Acest lucru a fost declarat de către Președintele Moldovei, Igor Dodon, pe unul dintre posturile de televiziune rusești. Oare acest lucru îl va ajuta pe Președinte să rămână în funcție?


„Văd că Igor Dodon se bucură de un mare sprijin din partea Rusiei. Și răspunde așteptărilor lor, facînd ceea ce îi place Rusiei. Iar vorbele precum că Vladimir Putin ar fi nemulțumit de el sînt doar zvonuri. Ei spun ceea ce vor să creadă în realitate”, și-a împărtășit opinia expertul.

Corneliu Curea a amintit că Președintele nostru vizitează în mod regulat Moscova și susține întîlniri la cel mai înalt nivel.

„Rusia are posibilitatea de a-l susține. Ei înțeleg însă că în Moldova există o confruntare serioasă. În prezent, Rusia ar trebui să aleagă o linie de comportament, nu să exagereze, ci să sprijine eficient candidatul”, consideră politologul.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load