COVID-19 : VACCINAȚI 1 005 181  INFECTAȚI 412 231 (+2834)   TRATAȚI 371 836     DECESE 10 522(+9)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 546
Coronavirus stiri: 7938

Declarație: "Din cauza conducerii neprofesionale a statului, în Moldova sînt foarte mulți oameni săraci"

6 iul. 2021,, 09:00   Politică
1850 6

Din păcate, în Moldova, în ultimii 30 de ani sînt foarte mulți oameni săraci din cauza conducerii nu prea profesionale a statului.

Despre acest lucru a declarat consilierul municipal al capitalei, șeful Comisiei pentru Construcții, Arhitectură și Relații Funciare, președintele companiei DAAC-Hermes, Vasile Chirtoca, vorbind în cadrul programului "Вечерний Разговор", informează Noi.md.

Omul de afaceri a recunoscut că acesta este un lucru foarte neplăcut și trist pentru el și încearcă să-i ajute pe cei care au nevoie cît mai mult posibil.

"Sînt foarte trist. Eu am multe rude. Am avut 13 unchi și mătuși, mai mult de 40 de verișori. Cei mai mulți dintre ei au trăit și trăiesc încă la sat. Merg acolo, mă întîlnesc cu ei. Și eu sînt un om de la sat. Și mă întristează să văd la ce am adus satul, la ce am adus oamenii ca urmare a conducerii neprofesionale a statului, ca urmare a faptului că nu înțelegem cu adevărat ce interese urmăresc cei care ne ajută din afară... Nu înțelegem cu adevărat cît de profesioniste sînt sfaturile lor, dar încercăm să le urmăm. Și de aceea mulți oameni cer ajutor și este foarte greu să-i refuzi, pentru că majoritatea oamenilor noștri, în cea mai mare parte, nu vor veni pur și simplu să ceară. Dacă omul deja cere, înseamnă că o altă opțiune el nu are. Nu putem ajuta pe toată lumea, dar încercăm...", a subliniat Vasile Chirtoca.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X