X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Declarație: "De fapt, PSRM nu a avut niciodată putere deplină"

24 dec. 2020,, 15:30   Politică
5806 9

Partidul Socialiștilor din Moldova, de fapt, nu a avut putere deplină, deoarece nu a avut niciodată o majoritate parlamentară.

Declarația a fost făcută de vicepreședintele Parlamentului, deputatul PSRM ,Vlad Batrîncea, în cadrul emisiunii "Interviu exclusiv" cu Nina Dimoglo la REN-TV, transmite Noi.md

"Echipa noastră s-a format în condiții foarte critice, dificile, iar pe parcursul acestor 10 ani noi, de fapt, nu am fost niciodată la putere. 9 ani din 10 am fost în opoziție, iar apoi am susținut guvernul Ion Chicu, care nu este membru al Partidului Socialiștilor, precum și vicepremierul, ministrul Sergiu Pușcuța și ceilalți miniștri, care sînt tehnocrați", a menționat Vlad Batrîncea.

Potrivit lui, socialiștii au susținut guvernul Ion Chicu, deoarece, din punctul lor de vedere, el putea funcționa în condițiile actuale dificile.

"Noi nu am avut majoritate în Parlament. În acest Parlament, de fapt, nu mai avem cu cine forma o majoritate. De aceea, eu nu pot spune că în acest an Partidul Socialiștilor a fost la putere și și-a rezolvat unele sarcini electorale. Am reieșit din necesitate, din anul de pandemie, anul de criză, an de secetă. Luptele nu au încetat, de aceea noi în acești 10 ani ne-am format în așa condiții, în așa crize, prin atîtea am trecut, încît, atunci cînd cuiva îi pare că este ușor să arunci în echipa noastră un măr otrăvit, și toți s-au aruncat la acest măr sînt, desigur, prostii, fanteziile bolnave și dorințe bolnave. Echipa noastră are cel mai important lucru pe care alții nu îl au. Noi avem această echipă!", a subliniat Vlad Batrîncea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?