Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Declarație: "De fapt, aceasta este o tentativă de lovitură de stat"

22 dec. 2020,, 10:50   Politică
8206 12

Toate "acțiunile" organizate în Moldova ale tractoriștilor, combatanților, șoferilor de microbuze nu sînt proteste, deoarece toate cerințele acestor persoane au fost satisfăcute și, de fapt, este vorba despre tentativa de lovitură de stat.

De această părere este deputatul în parlamentul Republicii Moldova din partea PSRM, politologul Bogdan Țîrdea, care a menționat că scopurile acestei lovituri se văs de la o poștă și acestea sînt: demisia prim-ministrului Ion Chicu; paralizarea și blocarea parlamentului, pentru a nu admite elaborare unor legi strategice; dizolvarea parlamentului; concentrarea întregii puteri în mîinile "soroseilor", relatează Noi.md.

"Închiderea străzilor, blocarea vămii, folosirea tractoarelor împotriva poliției (trei polițiști au ajuns la spital) sînt tehnologiile Maidanului și a loviturilor de stat.

Dacă se va reuși demiterea Guvernului și intimidarea deputaților, atunci aceste două organe ale puterii vor deveni nefuncționale, cu puteri reduse. Toată puterea se va concentra în mîinile Maiei Grigorievna.

Acesta și este scopul urmărit de "sorosei". Lovitura rapidă de stat și concentrarea puterii într-un timp minim. Și apoi - distrugerea oponenților, care va fi prezentată ca "lupta împotriva corupției".


Să lupte cu corupția vor ajuta următorii cetățeni:
- participantul la furtul miliardului Andrian Candu,
- participantul la privatizarea Casei Presei și cantinei Parlamentului Pavel Filip,
- condamnatul pentru laundromat Renato Usatîi,
- implicatul în dosarul parcărilor Dorin Chirtoacă!

Are loc restabilirea oligarhatului și Alianței pentru Integrare Europeană ... Toți cei care sînt în afara acestui format de guvernare externă și colonialism sînt distruși. Iată și întregul tablou", a scris Bogdan Țîrdea pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?