Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Declarație: "Cea mai mare criză ne așteaptă la iarnă"

22 iul. 2020,, 07:30   Politică
5121 7

Cabinetul Ion Chicu a rezistat unei lovituri puternice, într-o situație de pandemie și criză. Și dacă Moldova va primi creditul rusesc, va fi un sprijin puternic pentru țară, deoarece cea mai mare criză ne așteaptă la iarnă.

De această părere este deputatul din partea Partidului Socialiștilor, Nicolae Pascaru, care a comentat special pentru eNews ultimele evoluții din Parlament, transmite Noi.md.

El a menționat că opoziția a întreprins o tentativă infantilă de a iniția moțiunea de cenzură împotriva guvernului Ion Chicu, însă cu majoritatea voturilor această inițiativă nu a fost susținută.

"A fost o tentativă infantilă a opoziției, dar ei sînt în stare să conducă doar colhozul. Năstase s-a dus la București pentru sfaturi, a presat-o mult timp pe Sandu. Slusari s-a întîlnit cu diferite partide. Pro-Moldova a dorit ca noi să venim la alegerile președintelui fără plăți sociale și asistență pentru afaceri și populație", a subliniat Nicolae Pascaru.

El este convins că Șor vrea să iasă uscat din apă, astfel încît toată lumea să uite de aeroport și furtul miliardului. În caz contrar, el va muri politic, va fi dat în căutare internațională și arestat. Pro-Moldova încearcă să încetinească procesele în instanțele de judecată.


"Ședința Parlamentului urma să aibă loc joi. Pînă atunci, oponenții noștri au vrut să organizeze proteste de amploare, să organizeze o revoluție, să-și plătească activiștii în raioane, care trebuiau să aducă poporul la Chișinău. Și sub gălăgie, să forțeze Parlamentul să demită guvernul. Dar nu au reușit, ei și-au arătat doar insolvabilitatea lor completă. La ședință au provocat presa. Dar a fost o transmisiune online și toată lumea a văzut ce se întîmplă acolo. Tauber și Sîrbu alergau prin sală și transmiteau în direct pentru stăpînii lor", a menționat deputatul PSRM.

În opinia sa, autoritățile le-au dat o lecție democratică cum să-și protejeze guvernul și să nu admită haos.

"Cabinetul de miniștri a primit o lovitură puternică, în situație de pandemie și criză în creștere. Și dacă vom obține creditul rusesc, acesta va fi un sprijin puternic pentru țară. Căci cea mai mare criză ne așteaptă la iarnă", a subliniat Nicolae Pascaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?