Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Declarație: Ce face echipa Maiei Sandu este un fals, o provocare

12 noi. 2020,, 18:20   Politică
7344 2

Deputatul PSRM Nicolae Pascaru afirmă că scandalul din jurul materialelor electorale ale candidatului Igor Dodon este o provocare pusă la cale de contracandidata sa, cu scopul de a-și denigra oponentul.

El a precizat că reprezentanții PAS au operat cu manipulări și falsuri în acest caz și că de fapt toate actele staff-ului electoral al PSRM sînt în regulă.

„Brusc oponenții noștri au atras atenția la contract, dar acolo erau două contracte. Oponenții noștri trebuie să cunoască că un exemplar conține două ziare, de obicei așa se face, acolo la tipografie erau două comenzi în limba de stat și în limba rusă. Tipografia privată are contract cu tipografia "Universul", exact cum e la Maia Sandu, nimic ieșit din comun. Ei manipulează pe acest subiect. După ce a ieșit Țîrdea cu dezvăluiri că Soros a investit milioane de dolari în campaniile electorale, în ONG-urile care o slujesc pe Maia Sandu, acum încearcă să se apere prin fake-uri”, a explicat Pascaru.

El a amintit că staff-ul electoral al Maiei Sandu asigură tipărirea materialelor electorale la aceeași tipografie ca și PSRM, în baza aceluiași mecanism.

„Sînt niște minicinoși și vor să distragă atenția de la incompetența lor și de la lipsa unui program, a unor proiecte pentru Moldova, prin urmare au trecut la atac. Oamenii ăștia au participat în campanie doar cu falsuri, nimic real, nimic concret. La început spuneau că se falsifică alegerile, dar singuri au organizat transport în Europa pentru alegători, lucru interzis de lege.


Ce poate să dea un ziar electoral, pe ultima sută de metri mă întreb? Oamenii deja demult sînt deciși pe cine să voteze. Ce fac ei este un fals, o provocare și ei sînt niște mincinoși, s-au încurcat în declarații. Prima lor informație a fost milioane de ziare, ulterior au spus 800 de mii, ca apoi să afirme că e vorba de 200 de mii. Deja de patru ori au strecurat falsuri”, a adăugat parlamentarul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?