Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Declarație: "Autoritățile trebuie să dea dovadă de înțelepciune politică"

30 noi. 2021,, 21:40   Politică
2329 0

Actuala conducere a țării trebuie să dea dovadă de înțelepciune politică, să coboare pe pămînt, să comunice cu opoziția și să găsească modalități de ieșire din situația actuală.

Despre acest lucru a declarat președintele PSRM, Igor Dodon, în cadrul emisiunii "Interviul săptămînii" de la postul TV "Primul în Moldova", relatează Noi.md

"Sper cu adevărat că autoritățile, ținînd cont de aceste trei-patru luni, vor înțelege că trebuie să coboare cu picioarele pe pămînt. Trebuie să lase deoparte aroganța, pentru că ceea ce văd acum este un deja vu. Am văzut deja acest lucru în 2010 - 2013, noi la fel eram în opoziție, eram deputat în Parlament atunci și îmi amintesc cum occidentalii lăudau și spuneau "bravo" lui Filat și altora. Dar la ei această "lună de miere" a durat atunci un an și jumătate-doi-trei ani, iar guvernarea actuală are trei luni și deja"cade". În general, se pare că trăiesc într-o lume paralelă. Iată noi cu grijile noastre, cu prețurile, cu gazele, cu pensiile, trăim într-o dimensiune, iar ea trăiește în alta complet diferită. De aceea, îndemn mereu, nu din punct de vedere politic, căci politic poate că este benefic pentru noi, dar trăim cu toții în această țară și nu avem nevoie de destabilizare. Trebuie ca autoritățile să conștientizeze în sfîrșit și să dea dovadă de înțelepciune politică: trebuie să coboare cu picioarele pe pămînt, să comunice cu opoziția și să găsească căi de ieșire din situația actuală", a spus Igor Dodon.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?