X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Declarație: "Ambasadorul într-adevăr se implică în treburile Moldovei"

21 oct. 2020,, 15:40   Politică
6428 8

Ambasadorul SUA în Moldova se implică cu adevărat în treburile interne ale Republicii.

De această părere este istoricul și politologul Boris Șapovalov, comentînd special pentru eNews declarația directorului Serviciului de Informații Externe a Federației Ruse, Serghei Narîșkin, care a acuzat Statele Unite de pregătirea revoluției "colorate" în Moldova și a menționat că "nu le convine actualul șef al statului, Igor Dodon, care acceptă relații constructive cu țările CSI, inclusiv cu Rusia".

"Dacă un om de talia lui Serghei Narîșkin face o declarație cu privire la faptul că americanii pregătesc un scenariu "revoluționar" (după evenimentele din Belarus și Kîrgîzstan) și pentru Moldova, care în noiembrie își va alege președintele, înseamnă că are motive serioase", a menționat politologul, spunînd că ambasadorul SUA, într-adevăr, se implică în treburile noastre interne.

"El se întîlnește deschis cu miniștrii, cu primarul. Însă el are funcțiile sale directe în țara în care activează și ar trebui să se ocupe anume de acest lucru. Ceilalți ambasadori se comportă modest și nu ne dau nici o indicație", a spus Boris Șapovalov.

Anterior, directorul Serviciului de Informații Externe al Federației Ruse, Serghei Narîșkin, a declarat că SUA pregătesc o revoluție "colorată" în Moldova în cazul victoriei lui Igor Dodon la alegerile prezidențiale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?