Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Declarație: "A considera că Maia Sandu se află la guvernare este o greșeală"

2 dec. 2020,, 16:15   Politică
9355 12

Este o greșeală să credem că Maia Sandu se află la guvernare. Ea nu a venit la putere și nu se știe dacă va veni. Maia Sandu a venit la o funcție, la un scaun, dar în această funcție nici Igor Dodon nu avea putere. În Moldova sînt niște băieți care dețin cu adevărat puterea și acesta nu este Dodon sau Sandu.

De această părere este fostul șef al așa-zisului MAE al Transnistriei, Valeriu Lițkai, într-un interviu pentru kommersantinfo.com, transmite Noi.md.

"Și pentru că au această hegemonie, există și interese pragmatice: cine și ce poate oferi, cine și ce va ceda, în schimbul a ce. De aceea, este o greșeală să considerăm că Maia se află la putere", a menționat el.

Valeriu Lițcai a subliniat că trei ani din patru puterea s-a aflat în mîinile altora, nu la Dodon.

"Credeți că Sandu a venit și o va primi? În nici un caz. Puterea în Moldova nu este deloc acolo, ea nu funcționează așa. Voi locuiți în țara capitalismului oligarhic", a menționat fostul șef al așa-numitului MAE al Transnistriei.
În opinia sa," dacă a plecat un oligarh, nu înseamnă că au plecat toți, locul sfînt nu poate fi gol. Ei nu se văd deocamdată, dar asta nu înseamnă că nu sînt.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?