X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

De la „Pro Moldova”, la „Pentru Moldova”

2 noi. 2020,, 12:57   Politică
5627 5

Deputații care au părăsit grupul parlamentar „Pro Moldova” au semnat Convenția privind crearea Platformei parlamentare „Pentru Moldova”, în vederea organizării unui dialog eficient și pentru coordonarea acțiunilor politice atît în Parlament, cît și în afara lui, transmite TRIBUNA.

Potrivit deputatului Sergiu Sîrbu, scopul Platformei este să-i consolideze pe toți aleșii poporului care nu sînt indiferenți față de soarta Moldovei, de prezentul și viitorul ei.

„Pe toți cei care vor să aducă folos țării lor, să participe la renașterea și dezvoltarea ei. Pe toți cei care sînt gata să manifeste patriotism nu prin vorbe, ci prin fapte. Pe toți cei care sînt gata să muncească pentru țară și cetățeni. Pe toți cei care sînt gata să se implice chiar în acest moment în rezolvarea multiplelor probleme, care s-au acumulat ani la rînd. Noi credem că există mulți asemenea oameni în actualul Parlament”, scrie pe o rețea de socializare Sergiu Sîrbu.

Deputatul afirmă că, această Convenție poate fi semnată de către toți deputații, indiferent de apartenența politică actuală și viziunile politice.

„Responsabilitatea, dorința și disponibilitatea de a munci și patriotismul – acestea sînt principalele criterii. Cum nu ne-am diviza noi pe arena politică, cu toții avem un singur partid – Republica Moldova, dar și o datorie politică: de a sluji cetățenii țării. De a apăra Patria. Iar disputele referitoare la care doctrină politică are mai multe avantaje haideți să le amînăm pentru vremuri mai bune. Scoatem țara din mlaștină și după asta putem să continuăm disputele. sîntem convinși că a venit vremea să uităm de tot ceea ce ne divizează. Alegătorii ne-au încredințat soarta Republicii Moldova, care astăzi atîrnă de un fir de păr. Haideți să ne ridicăm la nivelul responsabilității față de țara noastră, să justificăm încrederea pe care ne-au acordat-o cetățenii. Să salvăm țara!”, mai scrie Sergiu Sîrbu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?