AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 466 469  Au ieșit 381 000​  Au rămas 85 469     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 889
Criza energetică stiri: 713

De la începutul legislaturii a XI-a, fiecare a zecea întrevedere s-a desfășurat în regim online

13 ian. 11:28   Politică
1546 1

La Parlamentul Republicii Moldova, de la începutul legislaturii a XI-a, au avut loc 205 de întrevederi ale deputaților cu oficialii străini. Din numărul total al acestora, 21, sau aproape fiecare a zecea, au avut loc în regim online.

În aceeași perioadă, deputații din Parlamentul legislaturii a XI-a au participat la 102 reuniuni organizate în format online.

Totodată, în ultimul trimestru al anului trecut, deputații Parlamentului de legislatura a XI-a și angajații Secretariatului au fost delegați să participe la 17 deplasări în străinătate.

Printre deplasările peste hotare, figurează participarea la Sesiunea de toamnă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, la cea de-a VII-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Republicii Moldova și a Republicii Polone sau la a 53-a Sesiune plenară a Adunării Interparlamentare a CSI.

Președintele Parlamentului Igor Grosu a efectuat două vizite în străinătate, în ultimul trimestru al anului 2021. Șeful Legislativului a participat la Conferința Europeană a Președinților de Parlamente a Statelor membre ale Consiliului Europei. Iar în perioada 28 – 30 noiembrie, Igor Grosu s-a aflat într-o vizită de lucru la Parlamentul European.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав