Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

De ce Vadim Krasnoselski nu vrea să se vacineze împotriva COVID-19

27 mai. 2021,, 14:00   Politică
3401 7

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a decis "să pună capăt discuţiilor deşarte, că ar fi bine să îndemne transnistrenii să se vaccineze prin exemplul personal.

Potrivit Infotag, el a menţionat pe canalul său de Telegram că "în primul rînd, toată lumea ar trebui de sine stătător să ia decizia dacă se vaccinează sau nu".

"Da, sînt un susţinător al ideii că ar trebui dezvoltată imunitatea colectivă. Şi sînt sigur că vaccinarea este una dintre cele mai eficiente forme de prevenire a diferitelor boli.

Dar fiecare trebuie să facă singur alegerea, cîntărind toate avantajele şi dezavantajele. Al doilea moment este modul public. Nu sînt un susţinător al "spectacolelor demonstrative". Cînd va veni timpul, voi face procedura, dar acest lucru nu înseamnă că informaţia cu caracter personal, în esenţa sa, trebuie făcute publice în mod obligatoriu", a promis Krasnoselsky.

El a reamintit, de asemenea, că "cantitatea de vaccin disponibilă este încă limitată, iar persoanele în vîrstă şi cele din grupul de risc crescut sînt vaccinate mod prioritar în Transnistria".


"Un alt factor este contraindicaţiile. Toată lumea ştie că, în prezenţa unui număr semnificativ de anticorpi, vaccinarea este inutilă şi, în unele cazuri poate fi nesigură", a spus el.

În regiune au fost imunizate cu vaccinul Sputnik V 25000 de persoane, cu AstraZeneca - 4 000, Pfizer - 1 000, în mare măsură cu prima doză.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?