TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

De ce unii politicieni „pro-Rusia” din Moldova devin „anti-Rusia”?

Deputatul din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea, a explicat de ce, în opinia sa, unii politicieni „pro-Rusia” din țara noastră devin peste noapte „anti-Rusia”, transmite Noi.md.

„Foarte simplu.

În primul rînd, Procuratura Generală, reformată cu bani externi, deschide dosar penal pentru orice fleac - tăierea unui copac, protest etc. Nu exclud că acționează la indicația partenerilor externi.

Urmează un eventual arest (ca opțiune-confiscarea activelor sau anunțarea în căutare internațională de către Interpol).

Ulterior, persoana arestată se adresează ambasadorilor acreditați la Chișinău, deputaților APCE, UE și OSCE, începe a “coopera”cu organele de drept din Occident.


Mai apoi, ambasadorii sau eurodeputații fac apel către conducerea țării, cu mențiunea- inculpatul să fie eliberat sau închisă cauza penală.

După are loc miracolul! Politicianul este eliberat, Interpolul suspendă urmărirea! Politicianul „pro-rus” eliberat începe să-l critice pe I. Dodon și PSRM.

Ulterior, participă la marșurile LGBT, de dorit cu toată familia! Un fel de cult al „inițierii” în valorile și standardele UE.

După, este invitat la TV8, Jurnal TV, TVR, PRO TV, de unde atacă dur președintele, Rusia și Uniunea Economică Euroasiatică!

Mai apoi i se propune să recurgă la o abominație mai gravă- să înregistreze partid spoler. De ex: Blocul Electoral pentru Uniunea Vamală, sau ceva de genul. La alegeri blocul X este votat de 3 – 5%, asigurînd victoria partidelor de dreapta. Ca opțiune- fac apel la cetățeni să boicoteze alegerile!

După, urmează ultimul test – scrie adresare către Procuratura Generală pe foștii “tovarăși” susținători ai Federației Ruse, ai Uniunii Economice Euroasiatice, etc.

Apoi urmează Supriza!Insul beneficiază de azil politic în UE, fie devine primar/deputat, fie beneficiază de granturi externe generoase.

Însă, condițiile sunt foarte dure: trebuie să atace constant și dur susținătorii pro-Uniunea Vamală, ortodoxia, Rusia, să arunce compromat în spațiul public și să slăvească Dreapta și UE!”, a subliniat Bogdan Țîrdea.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load