Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

De ce Sandu și Gavrilița nu merg la o întîlnire cu conducerea Rusiei?

28 ian. 2022,, 10:45   Politică
4868 4

Președintele Moldovei Maia Sandu și Prim-ministrul Natalia Gavrlița nu merg la Moscova pentru a se întîlni cu conducerea rusă, poate din cauza prezenței unor complexe profund personale sau pur și simplu nu le permit forțele externe.

Această opinie a fost exprimată de deputatul fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Constantin Starîș, vorbind în studioul Sputnik Moldova, relatează Noi.md.

"Nu știu care este motivul acestui lucru. Nu pot intra în mintea lor și să înțeleg cum gîndesc. Dar cred că, pe de o parte, acestea sînt cîteva complexe profund personale. Pur și simplu le este frică să "domine" asupra lui Putin. Noi doar "dominăm" tot timpul asupra lor. Iată că lor le este frică să-l "domine" pe acest Putin. Iar în al doilea rînd, eu cred că lor nu le permit forțele externe", a remarcat Constantin Starîș.

"Uitați-vă la Ucraina și veți înțelege totul. Cînd la putere a venit domnul Zelinsky, el, în general, a venit pe valul încheierii războiului, a posibilității dialogului cu Putin, cu Federația Rusă în general. Și iată ce rezultat avem", a subliniat el.

7
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?