Transnistria stiri: 1394
Eurovision stiri: 502

De ce Plahotniuc a vrut alegeri anticipate?

15 iun. 2019,, 09:12   Politică
15529 15

O lovitură mare pentru PlahotnIuc a fost decizia PSRM de a se uni cu ACUM și de a evita, astfel, alegerile anticipate. Aceasta a fost o încălcare completă a planului pregătit de Plahotniuc de a organiza alegeri anticipate și a cîștiga PDM.

Cum a vrut să realizeze acest lucru?

1. Datorită resurselor administrative și a experienței din circumcripțiile majoritare acumulată pe 24 februarie, Plahotniuc, cel puțin, a sperat să obțină 30 de voturi pentru partidul său.

2. Prin pre-fabricarea, prin montaj și falsificare, a filmulețelor video și a altor materiale, pentru a discredita la maxim PSRM.
3. Prin renașterea partidului lui Renato Usatîi și cîștigarea, datorită lui, a cel puțin 15 voturi din partea electoratului de centru-stînga. În acest scop, s-a planificat aducerea în țară a lui Renato Usatîi, care a devenit un pustnic în Moldova și Rusia. Potrivit datelor www.noi.md, Plahotniuc s-a înțeles cu Renato Usatîi în privința la tot.
4. Datorită implementării programelor populiste (drumuri și iluminat în sate, magazine sociale) pentru a obține cel puțin 10 voturi pentru partidul Șor controlat de Plahotniuc.
Astfel, Plahotniuk era sigur că, în cazul alegerilor anticipate, el va păstra puterea pentru încă 4 ani.
Nu i-a mers...

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?