Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

De ce Ion Chicu nu va fi amendat pentru nunta fiului său (VIDEO)

22 sep. 2020,, 12:22   Politică
3721 9

Deși a vorbit o țară întreagă despre faptul că fiul prim-ministrului Chicu a organizat o petrecere cu ocazia căsătoriei sale în plină pandemie, ministrul de Interne, Pavel Voicu, spune că subiectul dat este unul minuscul. Totodată, acesta că cazul se examinează, însă susține că nu a fost o nuntă dar o masă de sărbătoare cu cei apropiați.

„Noi am inițiat niște verificări în acest sens pentru că a fost un apel la 112. Cazul a fost înregistrat și este unul minuscul, nu cred că ar trebui ministrul personal să se ocupe de acest caz, însă mi-au raportat colegii de la poliție că cazul s-a examinat. Au fost chestionați și administratorul și barmanii și persoanele care presupunem nu sînt cointeresate de a ne spune un altfel de situație și s-a stabilit că nu a fost o nuntă, dar o serată organizată de fiul domnului prim-ministru”, a declarat Voicu.

Ministrul spune însă că a fost convins de probe. „Nunta fiului prim-ministrului a fost planificată în altă parte, a fost anulată și nu era vorba de o nuntă, dar de o masă în cercul celor apropiați, rude, prieteni”, scrie tv8.md.

Cu referire la numărul de participanți, Voicu spune că nu știe exact, însă crede că nu a depășit „nici 30, 40 de persoane”.

Totodată, ministrul a precizat că cazul se examinează în continuare, precizînd că mai sînt cazuri, inclusiv în rîndul polițiștilor care au făcut nuntă în plină pandemie cu prezența a peste 50 de persoane.


Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a pornit o anchetă în urma petrecerii care s-a desfășurat la vinăria Poiana, unde a avut loc o ceremonie cu ocazia căsătoriei fiului premierului Ion Chicu, în plină pandemie.

Prim-ministrul a declarat că pe 28 august nu a fost nuntă, dar o masă de sărbătoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?