X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

De ce globaliștii și SUA vor pune presiune pe Maia Sandu? Opinie

21 feb. 2022,, 07:52 (reactualizat 21 feb. 2022,, 20:00)   Politică
5723 9

Globaliștii și SUA, după înfrîngerea lor în Ucraina, unde nu au reușit să pună în aplicare planurile de atragere a Rusiei în război, nu vor renunța la scopurile lor și vor întreprinde o serie de acțiuni noi, iar direcția ucraineană va fi acum de rezervă, iar principala arenă a evenimentelor ar putea deveni Transnistria.

Ei vor încerca să-l forțeze pe președintele Moldovei, Maia Sandu, să închidă granițele Transnistriei cu Moldova și să facă același lucru din partea Ucrainei pentru a încuraja Rusia să lanseze acțiuni militare de deblocare a regiunii.

Această opinie a fost exprimată de doctorul în științe militare, Konstantin Sivkov într-un interviu acordat День ТВ, relatează Noi.md.

"Aici Occidentul nu va trebui să lupte, ci pur și simplu va trebui de blocat frontiera cu Transnistria. De aceea, cred că în ciuda faptului că Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, evită acum cu toată forța un astfel de scenariu, pentru că este pusă în joc existența sa ca președinte, cred că Sandu va fi supusă unei presiuni foarte serioase", a spus Konstantin Sivkov.

Potrivit lui, închiderea Transnistriei va obliga Rusia să lanseze acțiuni militare pentru deblocarea regiunii.


"Din nou, aici globaliștii au același obiectiv - de a atrage Rusia într-un conflict armat pentru a impune imediat sancțiuni, a provoca o explozie socială în Rusia și a încerca să realizeze schimbarea puterii. Mai mult, cred că sarcina de a o forța pe Maia Sandu va fi rezolvată mai repede decît sarcina de reformatare a clasei conducătoare a Ucrainei, care nu a reușit să facă față sarcinii care i-a fost pusă în față. Dintr-un motiv simplu - nu va fi nevoie de reformatat întreaga clasă, este suficient un strat mic pentru a lua o decizie privind închiderea frontierelor cu Transnistria. Nimeni nu va trebui să lupte acolo. Nu vor trebui să înainteze nicăieri și să creeze grupări", a spus doctorul în științe militare.

În același timp, în opinia sa, chiar dacă Rusia va începe invazia în Transnistria, iar acest lucru îl poate face doar cu ajutorul Forțelor Marine, în acest caz, chiar dacă Occidentul colectiv cu forțele sale subordonate va fi învins, pentru ei acest lucru nu este o tragedie.

"Războiul a început…

5
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?