Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

De ce fotografia lui Plahotniuc nu e pe panoul persoanelor date în căutare? Răspunde Voicu

29 ian. 2020,, 12:43   Politică
4149 1

Deși fostul lider al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Plahotniuc, a fost anunțat în căutare internațională și interstatală la finele lunii octombrie 2019, fotografia acestuia nu a apărut pe panoul informativ al persoanelor date în căutare de polițiști, așa cum este în cazul lui Constantin Țuțu și Ilan Șor.

Întrebat în cadrul ședinței de astăzi a Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică de ce fotografia lui Plahotniuc nu se regăsește pe panoul informativ al persoanelor date în căutare de polițiști, ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, nu a putut să ofere cu răspuns concert, dar a precizat că pachetul de documente pentru anunțarea lui Plahotniuc în căutare internațională se află în procesul de procesare, transmite Noi.md cu referire la Cotidianul.

De menționat că, atît Plahotniuc, cît și colegul său de partid, Constantin Țuțu, au fost anunțat în urmărire internațională în luna octombrie 2019. Țuțu a fost dat în căutare internațională, după ce la 27 septembrie curent, Judecătoria Chișinău a emis mandat de arestare preventivă pentru un termen de 30 de zile pe numele lui Țuțu, care este învinuit de trafic de influență.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?