COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 383 429   INFECTAȚI 255 830(+33)   TRATAȚI 248 671     DECESE 6154(+0)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1180
Preşedintele stiri: 2759

De ce a fost modificată lista candidaților pentru anticipate a blocului electoral ”Renato Usatîi”

18 mai. 13:31   Politică
3491 3

Vicepreședintele blocului „Renato Usatîi” a explicat de ce au dispărut numele unor persoane despre care s-a spus anterior că se vor regăsi pe lista celor două formațiuni la anticipate. Este vorba despre ex-deputatul democrat Iurie Bolboceanu, fostul șef al Spitalului Republican, Anatol Ciubotaru și alții.

La emisiuniea „Cutia Neagră” de la TV8, Ilian Cașu a spus că în cadrul blocului s-a decis ca pe listă să fie doar persoane din interiorul partidelor.

„Au fost convocate Consiliile Naționale ale acestor două partide și în urma unor discuții s-a ajuns la concluzia fermă că mergem cu echipa trecută pe interior și administrația publică locală. Mergem cu ai noștri… fără foști, fost deputat, fost ministru. Mergi cu echipa ta și sari peste niște reacții care sînt inutile și care te dezbat de la program”, a spus vice-președintele blocului „Renato Usatîi”.

Precizăm că, blocul electoral „Renato Usatîi” este format din două formațiuni politice: Partidul „Nostru” și Partidul „Patria”. Liderul ambelor formațiuni este Renato Usatîi.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ar trebui de deschis secții de votare suplimentare peste hotare?