COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 581(+97)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6242(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7297

De ce a fost modificată lista candidaților pentru anticipate a blocului electoral ”Renato Usatîi”

18 mai. 13:31   Politică
3683 3

Vicepreședintele blocului „Renato Usatîi” a explicat de ce au dispărut numele unor persoane despre care s-a spus anterior că se vor regăsi pe lista celor două formațiuni la anticipate. Este vorba despre ex-deputatul democrat Iurie Bolboceanu, fostul șef al Spitalului Republican, Anatol Ciubotaru și alții.

La emisiuniea „Cutia Neagră” de la TV8, Ilian Cașu a spus că în cadrul blocului s-a decis ca pe listă să fie doar persoane din interiorul partidelor.

„Au fost convocate Consiliile Naționale ale acestor două partide și în urma unor discuții s-a ajuns la concluzia fermă că mergem cu echipa trecută pe interior și administrația publică locală. Mergem cu ai noștri… fără foști, fost deputat, fost ministru. Mergi cu echipa ta și sari peste niște reacții care sînt inutile și care te dezbat de la program”, a spus vice-președintele blocului „Renato Usatîi”.

Precizăm că, blocul electoral „Renato Usatîi” este format din două formațiuni politice: Partidul „Nostru” și Partidul „Patria”. Liderul ambelor formațiuni este Renato Usatîi.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽