X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

De ce a apărut un consens al forțelor externe cu privire la Moldova?

11 dec. 2019,, 11:15   Politică
2930 0

Consensul forțelor externe cu privire la Moldova a apărut deoarece ei au decis să nu se implice în treburile interne ale țării, să o lase în pace și să-i ofere posibilitatea să trăiască în pace, fără revoluții și trageri într-o parte sau alta, așa cum a fost mai înainte.

Această opinie a fost exprimată de șeful reprezentanței TASS în Moldova, Valerii Demidețki, în cadrul emisiunii „Mecanismul de acțiune” cu Elena Levițkaia-Pahomova pe NTV-Moldova, transmite Noi.md.

„Sînt deseori întrebat de ce a apărut un astfel de consens al forțelor externe în ceea ce privește Moldova. Le dau ca exemplu un banc minunat despre Joe care este imposibil de prins. Știți de ce nimeni nu-l prinde pe Joe? Pentru că nimeni nu are nevoie de el. De aceea există un consens. Pur și simplu ni s-a spus: băieți, sincer, ca figură oarecare, voi nu prezentați interes pentru noi. Trăiți-vă viața liniștit, ocupați-vă cu treburile voastre și așa mai departe. Noi nu vă vom atrage în revoluții, nu ne vom implica în tragere într-o parte sau alta.

Dar imaginați-vă cît de bine e să ai grijă de tine însuți și să știi că nimeni nu va aduce nici un fel de revoluție aici, ca în aprilie 2009, cînd ne trăgeau încolo-încoace. Dar noi nu putem așa, noi vrem. Unde sînt tovarășii noștri? Noi vrem din nou pe baricade. Ne vrem, ca vecini... Mă miră acest lucru”, a spus Valerii Demidețki.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?