X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

De ce a acceptat cadouri de la Șor? Răspunsul lui Filat

16 iul. 2019,, 06:53   Politică
5348 2

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, a făcut noi dezvăluiri astăzi, după patru ani de izolare, în cadrul celei de-a doua ediții a emisiunii Cutia Neagră de la TV8, citat de Noi.md.

Astfel, fiind întrebat de ce a acceptat cadouri de la controversatul om de afaceri Ilan Șor, acesta a răspuns: „Pentru că atunci, el era un om aparent corect, pozitiv și nu am văzut nimic ascuns în comportamentul lui”, a răspuns Filat, care s-a arătat uimit într-un final de comportamentul fugarului Șor.

Potrivit lui, Șor a crescut în casa familiei Lucinschi unde era mereu ajutat și apropiat, el rămînind fără tată de mic copil. Mai mult, Chiril Lucinschi i-a făcut și cunoștință fostului premier cu principalul suspect în furtul miliardului.

“Uitați-vă cum s-a comportat el cu familia Lucinschi. Chiar nu pot să înțeleg. Exist[ niște limite morale, care nu pot fi depășite”, a declarat ex-premierul.

Acesta a mai adăugat că „relațile dintre Leancă și Șor au fost mult mai apropiate decît ale lui Filat cu Șor”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?