X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

„Dacă aveți nevoie de ajutor, sînt disponibil”. Mesajul lui Dodon pentru Sandu

27 noi. 2020,, 09:50   Politică
10486 14

Igor Dodon îi sugerează Maiei Sandu să îi ceară ajutorul dacă va avea nevoie. Declarația a fost făcută de șeful statului în exercițiu în cadrul vlogului său săptămînal.

Liderul neformal al socialiștilor s-a lăudat că a renovat clădirea Președinției în perioada mandatului. Totodată, el a îndemnat-o pe Sandu să nu uite de promisiunile făcute în campania electorală, transmite zugo.md.

„Nu voi crea nici un fel de blocaje în activitatea noului președinte ales. Doaman Maia Sandu, dacă aveți nevoie de ajutor, de ceva, sînt disponibil. Nici un fel de blocaje nu vor fi. Intrați în funcție. Asigurați-vă mandatul. Nu uitați de angajamentele față de oameni. Dar voi fi foarte critic atunci cînd se va merge împotriva unor valori și atunci cînd se va încălca Constituția. În rest, succese și Doamne ajută”, a declarat Dodon.

Precizăm că, anterior, Igor Dodon anunța că va contesta rezultatul turului doi al alegerilor prezidențiale. Mai mult, în spațiul public se vehicula că președintele în exercițiu ar intenționa să demisioneze înainte de expirarea mandatului, astfel încît Zinaida Greceanîi să preia interimatul și să îl numească premier.

Informațiile au fost infirmate de Dodon. Acesta preciza că după învestirea Maiei Sandu planifică să revină la șefia PSRM și să își continue vizitele în teritoriu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?