Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Curtea de Apel a declarat inadmisibilă contestația Marinei Tauber depusă împotriva CEC

3 dec. 2021,, 17:23   Politică
4191 0

Curtea de Apel Chișinău a declarat inadmisibilă contestația Marinei Tauber depusă împotriva Comisiei Electorale Centrale privind excluderea ei din cursa electorală pentru funcția de primar în municipiul Bălți.

Demersul a fost depus în după-amiaza zilei de 2 decembrie de către aceasta. Marina Tauber a cerut instanței să anuleze hotărîrea, motivînd că aceasta este nefondată, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

În cererea de chemare în judecată s-a menționat că, analizînd motivarea hotărîrii CEC din 1 decembrie, membrii partidului au constatat că organul electoral a emis un act administrativ individual ilegal. Prin urmare, avocații părții au considerat că Partidul „ȘOR” a fost vătămat în drepturile sale.

Asta după ce, miercuri, 1 decembrie, CEC a solicitat Judecătoriei Bălți să anuleze înregistrarea lui Tauber în cursa electorală pentru Primăria Bălți. Pro au votat 6 membri ai Comisiei, iar doi au declarat abținere.

Ședința de judecată cu privire la anularea înregistrării Marinei Tauber, candidata Partidului „ȘOR”, din cursa electorală pentru funcția de primar în orașul Bălți are loc în aceste momente la Judecătoria Bălți.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?