COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 321 682(+2068)   TRATAȚI 300 697     DECESE 7347(+37 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2952
Puterea stiri: 6771
Coronavirus stiri: 7593

Cum vede Platforma DA rebranding-ul său

22 iul. 17:00   Politică
1691 3

Partidul "Platforma Demnitate și Adevăr" (DA), nereușind să intre în noul parlament, efectuează o analiză doctrinară și de imagine profundă. El va efectua o resetare și va prezenta la Congresul său din 5 septembrie noul brand al partidului și noile sale fețe, va alege o nouă conducere, va întineri și va deveni o opoziție extraparlamentară constructivă și inteligentă.

Despre acest lucru a declarat președintele interimar al partidului "Platforma Demnitate și Adevăr" (DA), Dinu Plîngău, în cadrul emisiunii "Interviu exclusiv" cu Nina Dimoglo, transmite Noi.md.

El a reamintit că, după alegeri, toți liderii partidului au demisionat, iar noua conducere a Platformei DA va fi aleasă în cadrul Congresului Partidului din 5 septembrie.

"Vom prezenta un nou brand al partidului, noile fețe. Vrem să întinerim partidul și să fim o opoziție constructivă, neparlamentară, inteligentă, care poate influența prin prezența sa cumva starea lucrurilor din țară. Dacă e să ne uităm, partidul de dreapta PAS, care are majoritate în Parlament, nu are o opoziție normală. Pentru ei, socialiștii și comuniștii din Parlament și Partidul Șor nu reprezintă o opoziție. Pentru electoratul de dreapta, orice cuvînt care este spus, de exemplu, de liderul PSRM Igor Dodon sau de reprezentanții Partidului Șor nu este ceea ce, potrivit dreptei, trebuie să asculte. Iar în orice țară civilizată, democratică, este nevoie de o opoziție care se bucură de încredere", a spus Dinu Plîngău.

El nu a dat un răspuns la întrebarea dacă va candida pentru funcția de președinte al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, menționînd că își va anunța planurile mai tîrziu, iar acum, în calitate de președinte interimar al partidului, scopul său este de a sprijini echipa, de a organiza consultări în structurile raionale.


"Are loc un proces intern de lungă durată. Ne pregătim pentru Congres, efectuînd o analiză doctrinară și de imagine serioasă. Și pentru funcțiile înalte va putea candida orice membru al Partidului Platforma DA", a spus Dinu Plîngău.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽