Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Cum răspunde Natalia Gavrilița, întrebată de ce a demisionat

21 feb. 2023,, 16:25   Politică
2902 1

Natalia Gavrilița susține că decizia de a demisiona din funcția de premier este o una asumată și nu regretă acest lucru.

Totodată, fostul prim-ministru spune că va continuă să lucreze pentru beneficiul cetățenilor, însă nu știe încă exact ce funcție va deține, transmite protv.md.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei întîlniri cu jurnaliștii. „Atunci cînd Guvernul și-a început mandatul în august 2021 am venit cu o agenda pro-dezvoltare, proeuropeana, cu anumite angajamente foarte clare și dacă răsfoim programul de guvernare, sunt foarte multe lucruri din acest program care au fost realizare în pofida tuturor crizelor cu care ne-am confruntat. Însă, circumstanțele s-au schimbat și Moldova se confruntă cu un nou set de provocări. Întotdeauna am discutat în echipa care este cea mai bună modalitate de a guverna în contextul în care ne aflăm.

Și această decizie am luat-o împreună, după cum am spus prim-vicepreședinte de partid, îmi asum absolut fiecare decizie, nu sunt genul de persoană care poate fi ușor constransa, decizia este absolut asumată și această nu înseamnă că eu nu voi continuă să lucrez pentru ceea în ce am crezut toată viață - pentru beneficiul oamenilor și progresul țării”, a declarat Gavrilița.

Întrebată care va fi următoarea funcție pe care o va deține fostul premier a spus că are mai multe opțiuni, însă la moment va lua o pauză pentru a petrece timpul cu copilul.


„După asta, voi lua o decizie în care direcție să merg în următoarea perioada. În Moldova care își dorește să muncească, are experiență și pregătire, se regăsește fie în sectorul public fie în sectorul privat”, a mai adăugat ea.

6
1
0
1
19

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?