X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Cum își sărbătorește președintele Dodon ziua de naștere

18 feb. 2018,, 16:56   Politică
5592 3

Igor Dodon își sărbătorește azi ziua de naștere. Președintele țării împlinește 43 de ani, iar cu această ocazie, politicianul a decis ă facă un act de binefacere. Dodon a mers alături Galina Dodon și fii săi în satul Rîșcova, raionul Criuleni, în vizită la o familie cu mulți copii.

„Am mers în vizită la această familie care cresc în condiții grele, 9 copii cu vîrstă între 3 și 19 ani. Casa în care locuiesc este în stare deplorabilă, iar în timpul iernii, toată familia locuiește într-o singură cameră și se încălzesc la o sobă improvizată. În pofida acestor dificultăți, copiii sunt îngrijiți și educați”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele le-a oferit mai multe cadouri, printre care un aragaz, frigider, televizor, lenjerie de pat, haine, ghiozdane cu rechizite școlare, produse alimentare. „Totodată Nicușor, feciorul cel mic al meu, le-a adus din jucăriile sale, feciorul mijlociu, Bogdan, le-a dăruit laptopul sau, iar cel mare, Vlad – o minge de fotbal. De asemenea, am decis ca pînă la sărbătorile de Paște, cu suportul Fundației de Binefacere ”Din Suflet”, le vom procura o locuință,” a mai menționat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?