X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

Cum comentează socialiștii declarația lui Plahotniuc?

19 noi. 2019,, 12:15   Politică
5443 6

Nu vom reacționa în mod deosebit la declarațiile unor politicieni a căror carieră politică a luat sfîrșit. Trebuie să lucrăm în beneficiul oamenilor, ei așteaptă acest lucru.

Astfel a comentat deputatul Partidului Socialiștilor din Moldova, Gaik Vartanian, pentru eNews declarația fostului lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, transmite Noi.md.

"Plahotniuc a scris că președintele Igor Dodon va face tot posibilul pentru a "îndrepta vectorul geopolitic al țării dinspre vest spre Rusia". Politicianul are dreptul să facă ceea ce consideră de cuviință, în special pe Facebook. El face ceea ce vor să audă protectorii săi de peste ocean. El îi reproșează Maiei Sandu că nu a creat o coaliție cu PDM. Dar obiectivul nostru a fost anume să scăpăm de însuși Plahotniuc. De ce atunci aceste declarații populiste?", a spus Gaik Vartanian.

„Noi nu vom răspunde în mod deosebit la astfel de declarații ale unor politicieni a căror carieră politică a luat sfîrșit. Trebuie să lucrăm în beneficiul oamenilor, ei așteaptă acest lucru, ei au încredere în noi, iar noi trebuie să corespundem așteptărilor lor. În ceea ce privește votul de încredere acordat guvernului, Sandu nu ne-a lăsat nicio alegere. Ea a anunțat cu voce tare intenția sa de a rezolva personal problema numirii procurorului general fără a se consulta cu partenerii. Cu ce ocazie liderul unui partid care are doar 12 voturi în parlament ar trebui să facă acest lucru? Iată că s-a primit ceea ce s-a primit", a subliniat deputatul PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?