X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cum comentează Partidul Nostru plecarea celor trei consilieri locali (DOC)

25 ian. 2018,, 17:10   Politică
4138 2

După ce, recent, consilierii din Raionul Soroca Iurie Todirean, Fiodor Romaşcan și Dumitru Palamarciuc au anunțat că părăsesc fracțiunea „Partidul Nostru” (PN), astăzi formaţiunea politică a reacţionat.

Fruntaşii PN au afirmat că, de fapt, cei trei au fost excluşi din rîndurile partidului încă din decembrie 2016, pentru coliziune cu PDM.

„Consilierii din Raionul Soroca Iurie Todirean, Fiodor Romaşcan și Dumitru Palamarciuc, care au anunțat că „părăsesc” fracțiunea „Partidului Nostru”, au fost excluși din rîndurile formațiunii încă din decembrie 2016, pentru coliziune cu PDM. Decizia Consiliului s-a bazat pe faptul că consilierii au conspirat cu democrații și l-au demis pe președintele Raionului Soroca de la Platforma „Demnitate și Adevăr”. Acest lucru nedemn s-a făcut cu acordul tacit al lui Iurie Todirean, preşedintele Partidului Politic „Partidul Nostru”, în Consiliul Raional Soroca”, se arată în comunicatul de presă al PN.

Precizăm că cei trei consilieri care au anunţat astăzi că părăsesc fracţiunea Partidul Nostru nu şi-au argumentat decizia, menţionînd doar că vor rămîne consilieri independenți.

Anterior, alţi doi consilieri locali de la Bălţi au anunţat că părăsesc formaţiunea politică. Atunci, fruntașii partidului au calificat decizia celor doi drept un act de trădare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?