X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Cum comentează Liviu Volconovici demiterea sa din funcție

18 sep. 2018,, 17:20   Politică
4594 6

Ministrul agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, Liviu Volconovici, i-a urat succes în noua funcție directorului AIPA, Nicolae Ciubuc, propus astăzi, 18 septembrie, în funcția de ministru al agriculturii.

Într-o postare pe Facebook, ministrul spune că aflarea sa în funcție a fost o provocare frumoasă, care l-a scos din spațiul de confort și i-a pus la încercare multe stări.

Liviu Volconovici spune că a fost o perioadă în care turațiile echipei mici pe care a avut-o au fost la maximum, doar că „roada nu depinde doar de prașă”. Ministrul mai spune că îi este recunoscător Partidului Democrat pentru mandatul politic oferit, chiar dacă nu a fost membru al formațiunii.

„De aici încolo, revin la activitatea mea didactică la Universitatea Agrară, instituție care ocupă un loc aparte în sufletul și în cariera mea. sînt împăcat cu faptul că și acolo, prin munca zilnică pe care o vom face alături de corpul didactic vom crește generații de profesioniști care, la rîndul lor, vor aduce progresul în acest domeniu”, a spus Liviu Volconovici.

Volconovici a fost investit în funcția de ministru al agriculturii, dezvoltării regionale și mediului pe 10 ianuarie anul curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?