Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cum comentează Dodon perchezițiile de la contabila PSRM

20 aug. 2022,, 17:53   Politică
2978 0

Fostul șef de stat, Igor Dodon, vine cu o reacție după ce Procuratura Anticorupție a descind cu percheziții la contabila Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

Pe pagina sa de Facebook, Dodon susține că "Procuratura din nou confirmă că este o filială a partidului PAS. Din nou, de dimineață, sunt supuși abuzului și intimidării oamenii care fac parte din opoziție, de la conducători la membri de rînd sau simpli angajați ai organizațiilor", transmite Știri.md.

"Am cunoscut-o pe doamna contabilă a PSRM în perioada cînd eram în fruntea formațiunii, pînă în 2016 și în perioada 2020-2021. Pot spune că e o persoană decentă, omenoasă, modestă. Ea și colegii ei tot timpul au respectat legislația și toate normele profesionale. Și nu pot rămîne indiferent față de metodele ghestapoviste ale procurorilor Maiei Sandu.

Rușine, guvernare! Rușine, procuratură „reformată”, că în loc să combateți corupția mare de azi, care sărăcește populația, voi vă luptați cu niște fantome ale trecutului și cu PSRM, care n-a participat nici la furtul miliardului, nici la cedarea aeroportului, nici la alte fărădelegi ale guvernelor unde Maia Sandu era ministru, trecea de la un premier liberal-democrat la altul și vota proiecte care au jefuit țara", a scris fostul președinte.

De asemenea, în reacția publicată pe Facebook, PSRM a menționat că "vom dovedi că acuzația împotriva contabilului formațiunii a fost fabricată și face parte din șirul de acțiuni de capturare a statului".


3
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?