X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Cum comentează Dodon inițiativa lui Ceban de a-și crea partid

24 aug. 2022,, 12:59   Politică
4749 0

Președintele de onoare al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a venit cu un comentariu după anunțul lui Ion Ceban de creare a Partidului Mișcarea Alternativa Națională.

„Sîntem și noi curioși să înțelegem ce s-a întîmplat între timp cu dînsul și ce politică va promova”, a declarat Igor Dodon citat de unimedia.info.

„Eu eram responsabil de activitatea lui Ion, cît el era membru al echipei PSRM.

Acum, după ce a plecat și a părăsit Partidul Socialiştilor, eu nu pot ști ce e în capul lui și ce politică va promova. Dar voi urmări, pentru că sîntem și noi curioși să înțelegem ce s-a întîmplat între timp cu dînsul.

Colegilor din PSRM, ca principala forță de opoziție din țară, le transmit să-și consolideze rîndurile pentru lupta împotriva guvernării totalitare și antisociale și pentru a obține demisia in corpore a conducerii statului și provocarea alegerilor parlamentare și prezidențiale anticipate.


Acum opoziția trebuie sa se mobilizeze în comun, indiferent de viziuni geopolitice și ideologii, împotriva pericolului antinațional reprezentat de Maia Sandu și PAS”, a comentat Igor Dodon.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat pe 23 august 2022 că a decis să creeze Partidul Mișcarea Alternativa Națională, care va pleda pentru integrare europeană.

8
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?