X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cum comentează Diacov plecarea membrilor OT Florești din PDM

18 aug. 2020,, 07:54   Politică
4500 3

Președintele fracțiunii PD în Parlament, Dumitru Diacov, spune că este regretabil că membri ai Organizații Teritoriale Florești au plecat din Partidul Democrat.

Diacov a punctat că PD a trecut vremuri și mai grele, iar lucrurile o să revină la normal, transmite Unimedia.

„Acum e sezonul plecărilor, cu dusul, întorsul. E regretabil chestia aceasta. Parțial, procesul acesta e subiectiv. Sper că să se liniștească spiritele. O să discutăm cu oamenii, o să îi încercăm să îi convingem.

Întrebat dacă sînt semnale din teritoriu că alți membri din alte Organizații Teritoriale ar vrea să plece, Diacov spune că nu. „Noi nu avem.

Avem aceste 2 raioane, care și presa, și toată lumea făcea tot felul de presiuni”.


Diacov a fost întrebat și despre excluderea lui Eugeniu Nichiforciu din PD. Președintele fracțiunii democraților afirmă că nu a fost vreo cerere de plecare din partea lui Nichiforciuc, iar excluderea sa a fost pe fundalul mai multor neînțelegeri. „Nu a fost o cerere, a fost o discuți, au fost niște înțelegeri. Noi o să rezolvăm.

Aici este o influență, poate legată de alte evenimente. Partidul Democrat a trăit și timpuri mai grele. Eu am discutat cu oameni de la Cahul, am discutat și cîteva persoane de la Florești. Nu sînt ei înverșunați așa de tare ca să nu putem discuta cu ei și să ne înțelegem”, a declarat Dumitru Diacov.

Amintim că membrii Organizației Teritoriale Florești a Partidului Democrat au anunțat astăzi că părăsesc formațiunea. Aceștia au semnat o scrisoare comună, în care denunță evoluții „regretabile” în PD și își exprimă neîncrederea în conducerea rămasă a partidului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?