AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 892
Criza energetică stiri: 725
Preşedintele stiri: 3204

Cum califică Sandu activitatea lui Gavriliță și a lui Grosu

3 ian. 07:41   Politică
3625 10

Șefa statului Maia Sandu a dezvăluit în cadrul unui „Interviu fără protocol” cu Dorin Galben, despre cum califică ea activitatea prim-ministrei Natalia Gavriliță și a președintelui Parlamentului, Igor Grosu.

Astfel, aceasta se arată mulțumită de atitudinea și activitatea ambilor oficiali, apreciindu-le munca, ideile și modul în care gestionează instituțiile pe care le conduc, transmite Zugo.md.

„Da, sînt mulțumită. Știu că lucrează foarte mult, știu că face tot ce îi stă în puteri, știu că există multe probleme, instituții disfuncționale, planuri foarte bune, idei foarte bune greu de implementat, pentru că instituțiile noastre încă nu sînt puse pe treabă”, a răspuns președinta, fiind întrebată dacă este mulțumită de Natalia Gavrilița în funcția pe care o ocupă.

„Se descurcă foarte bine. Este omul potrivit la locul potrivit. Modul cum administrează lucrurile acolo, modul cum dialoghează cu deputații și cum vorbește în fața țării – cred că este omul potrivit”, a mai zis Maia Sandu, cu referire la activitatea de speaker a lui Igor Grosu.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав