COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum arată „noul” sediu al PDM și biroul lui Filip (FOTO/VIDEO)

Cum arată „noul” sediu al PDM și biroul lui Filip (FOTO/VIDEO)

Președintele Partidului Democrat (PDM) a făcut o excursie, pentru postul de televiziune TV8, la sediul „nou” în care s-au mutat recent.

Acesta a arătat biroul în care lucrează și cîteva săli de ședințe.

„Aceasta este sala ședințelor. Cu părere de rău nu avem echipament de sonorizare. - O să-l aduceți de la sediul de pe Armenească? – Nu, pentru că acolo echipamentul de sonorizare nu aparține partidului. – Veți cumpăra echipament nou? - Este necesar pentru că cînd este multă lume aici, trebuie să ridici vocea ca să audă toți”, a spus Pavel Filip.


În cabinetul personal al lui Filip am văzut două mese și o canapea. Pe masa președintelui PDM s-a găsit un set de birou, un telefon rip centrala și cîteva mere. Acesta a mai spus că biroul de pe strada Armenească „era de două ori mai mic” decît acesta, de pe strada Tighina. Cu el, Filip spune că și-a luat doar calculatorul personal.

„Este absolut totul cum a fost înainte. Poate înainte a fost mai bine amenajat puțin și sala de ședințe, dar urmează în timp să ne facem mai confortabili aici. În sediul acesta ne simțim mai confortabil. Este un telefon de care încă nu mă folosesc, pentru că încă nu este programat. – Văd aici și un televizor. L-ați adus dumnevoastră sau era aici? – Totul ce vedeți aici în birou, era și înainte. Nu a fost nici o schimbare”, spune Filip.

Politicianul s-a lăudat și cu biblioteca improvizată din cabinetul său, care potrivit acestuia, nu îi aparține lui personal.

„Cărțile acestea au fost tot aici la birou. Se vede că au fost făcute cadouri. – Nu ați reușit să le răsfoiți. – Nu, că în mare majoritate nu sînt cărți de citit.”

„– Ne-am acomodat repede și bine, mai ales că sîntem în el în plină campanie electorală. – V-ați amenajat și locul de muncă. – Da, da. Așa condiții minime, dar atmosfera-i plăcută, colegii sînt buni. – Văd că aveți două calculatoare în față. – Unu-i de rezervă. Nu funcționează așa-i mai mult pentru decor”, a spus un angajat al partidului.

Anterior, acest birou a fost ocupat de către președintele Curții de Conturi, Marian Lupu.

Sediul de pe strada Armenească, în care democrații s-au mutat în ianuarie 2018 i-a costat patru milioane de lei. După plecarea lui Vladimir Plahotniuc odată cu schimbarea puterii, democrații au început să vorbească despre probleme financiare, iar din cauza lor au fost nevoiți să caute un alt sediu. Cu o lună în urmă, au făcut anunțul oficial că au revenit la sediul vechi de pe strada Tighina. Pentru chiria acestuia nu achită nimic, plătesc doar serviciile comunale, pentru că sediul aparține uneia dintre fiicele lui Dumitru Diacov.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load