Cum arată cabinetul în care a lucrat Leancă: Baie, frigider și mobilier scump (FOTO)

Cum arată cabinetul în care a lucrat Leancă: Baie, frigider și mobilier scump (FOTO)

Lux! Așa a calificat prim-ministrul Maia Sandu unele birouri de la etajul cinci al Guvernului. S-a referit în special la cabinetele fostului vicepremier Iurie Leancă și ex-secretarului general al Executivului, Lilia Palii.

În 2017, pentru lucrările de mentenanță și reparație a clădirii Guvernului s-au cheltuit peste 28 de milioane de lei, iar în 2018 – peste 23 de milioane de lei. Spre comparație, în 2016 aceste cheltuieli erau de doar puțin peste un milion de lei, potrivit datelor prezentate de responsabilii de comunicare de la Executiv, scrie Agora.

Presa nu are acces la etajul cinci al Guvernului. Ușile au fost deschise, luni, pentru cîteva minute la inițiativa Maiei Sandu. „Lux! sînt instituții școlare unde veceul este încă afară. Prioritățile au fost alese greșit. O să ne asigurăm că de acum încolo se cheltuie eficient. Primul lucru pe care l-am făcut, am scos cheltuielile pentru tot, pentru că se cheltuiau sume mari. Am rugat colegii de la contabilitate să vină cu propuneri unde putem economisi”, a spus premierul.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load