Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Cum arată Apostolova, la o zi după arest: Cu mascații CNA, văzînd presa - tușește (VIDEO)

17 sep. 2019,, 15:38   Politică
26844 5

Deputata fracțiunii Partidului ȘOR (PP ȘOR) Reghina Apostolova este însoțită de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) la Spitalul de Urgență, unde a fost internată aseară, după i s-a făcut rău în timpul audierilor.

Deputata este însoțită de mascați și la proceduri. Parlamentara ar fi internată în Secția Neurologie și Boli Cerebrovasculare.

În presă au apărut informații că Reghina Apostolova a suferit un atac cerebral.

Între timp, deputata Marina Tauber se află în izolatorul CNA, potrivit reprezentanților serviciului de presă al Procuraturii Anticorupție.

Aseară, în cauzele penale în care sînt vizate cele două deputate au avut loc percheziții. Procurorii nu au cerut deocamdată emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele parlamentarelor. Din spusele celor de la Procuratura Anticorupție, operațiunile speciale de urmărire penală continuă și astăzi.


Cele două deputate au fost reținute aseară, la Orhei, la scurt timp după ce procurorul general interimar Dumitru Robu a venit în Parlament și a cerut ridicarea imunității celor două alese ale poporului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?