Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Cum ar fi obținut Litvinenco semnătura decisivă care a dus la reținerea lui Stoianoglo

7 oct. 2021,, 15:57   Politică
6044 12

Șapte din cei zece membri ai Consiliului Superior al Procurorilor și-au pus semnătura pentru ca pe numele procurorului general, Alexandru Stoianoglo, să fie deschisă o cauză penală.

Semnătura decisivă, a șaptea, spun sursele, i-ar aparține lui Ion Guceac, doctor habilitat în drept, membru CSP, ales de Academia de Științe a Moldovei, relatează Glasul.

În imaginile de mai jos este surprinsă o convorbire dintre ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco și Ion Guceac, care are loc în timpul ședinței CSP de ieri.

Cei doi par a avea o discuție încinsă, după care au intrat împreună în sala de ședință a CSP. Surse din cadrul Consiliul Superior al Procurorilor, spun că semnătura lui Ion Guceac la această ședință a fost decisivă.

Șeful Procuraturii Generale Alexandr Stoianoglo a fost reținut marți pentru 72 de ore, după cîteva ore de la demararea unei anchete penale pe numele său care a dus la suspendarea sa din funcția de procuror general. Acesta este acuzat de abuz în serviciu. El a fost scos din clădirea Procuraturii Generale de angajații SIS.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?