X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Cum apreciază Dodon șansele PDM în alegerile locale? (VIDEO)

25 iul. 2019,, 11:40   Politică
2672 1

Potrivit rezultatelor următoarelor alegeri parlamentare, Partidul Democrat din Moldova nu va intra în parlament, PDM nu are șanse mari nici la alegerile locale viitoare.

Această opinie a fost exprimată de Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, într-un interviu acordat portalului Noi.md, transmite Noi.md.

"Eu cred că ei nu au șanse mari în alegerile locale. Pentru că oamenii înțeleg foarte bine și știm cum, în ultimii ani, au fost create echipele PDM în teritoriu. Noi știm despre acele presiuni, au fost deschise zeci și sute de dosare penale. Numărul primarilor DPM a crescut de 2 sau 3 ori în ultimii ani pînă la aproximativ 700 de persoane, pînă nu demult. Dar acum toți pleacă de acolo. Dar noi știm cum au fost ținuți acolo. Noi știm cum au fost deschise dosare penale prin procurorul general, procurorii anti-corupție și așa mai departe. Le-au deschis dosare penale și i-au forțat să fie membri ai PDM. Desigur, toată lumea înțelege că PDM nu va mai avea un astfel de rezultat în alegerile locale. Pentru că oamenii nu se vor mai teme și nu vor mai permite să fie presați", a concluzionat șeful statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?