X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cum a comentat prim-ministrul Natalia Gavrilița scăderea ratingului PAS

6 feb. 2022,, 10:45   Politică
6425 38

Prim-ministrul Natalia Gavrilița a declarat că nu numai că monitorizează sondajele de opinie, dar și merge prin raioane și discută cu oamenii.

Răspunzînd la întrebarea despre scăderea ratingului PAS, Gavrilița a subliniat că pe ea o preocupă mai mult cum să ajute oamenii din țară, relatează Noi.md cu referire la zdg.md

"Urmăresc aceste sondaje, dar mai important este că merg în raioane, vorbesc cu oamenii pentru a le înțelege îngrijorările. Înțeleg că aceasta este o perioadă cu mai multe crize, o perioadă dificilă, iar această creștere a prețurilor lovește în buzunarele tuturor. Să știți că sînt mai preocupată de cum poate guvernul să-i ajute pe acești oameni, cum putem crește pensiile, salariile, cum putem oferi indemnizații, compensații pentru majorările de tarife, cum putem deschide noi piețe de afaceri pentru a revigora economia, implementa proiecte de infrastructură", a spus Gavriliță.

Ea a subliniat că este încrezătoare că nu vor exista alegeri, în afară de alegerile locale, care vor avea loc la sfîrșitul anului 2023. Gavrilița a menționat, de asemenea, că în PAS apar adesea discuții aprinse și toate punctele de vedere sînt discutate.

"Discutăm subiectele în privința cărora există mai multe opinii. Uneori avem discuții aprinse pentru că sîntem un partid democratic. Totuși, într-un final, cu toții ne dorim ca Republica Moldova să rămînă într-un spațiu liber, pe calea integrării europene, a dezvoltării economice", a adăugat prim-ministrul.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?