X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cu PD s-a vrut deputat, iar acum cu PLDM se visează primar

23 sep. 2019,, 07:30   Politică
5413 0

A încercat cu Partidul Democrat să ajungă deputat, iar acum încearcă cu Partidul Liberal Democrat să ajungă din nou primar.

Este vorba de Vadim Lelic, care la alegerile locale din 24 februarie a candidat la parlamentare în circumscripția 14 – Telenești din partea PD-ului.

Lelic a fost primar de Telenești în anul 2011-2015, mandat câștigat în timp ce era în PLDM. Ulterior, după ce Guvernul Filip a preluat conducerea în 2016, acesta a trecut la PD, iar la alegerile parlamentare a candidat din partea lor.

Acum, pentru alegerile locale, din albastru, Lelic s-a făcut din nou verde și candidează din partea PLDM, pentru un nou mandat de primar al orașului Telenești.

Într-o postare pe Facebook, Vadim Lelic, se justifică și spune că aceste „sacrificii” ar fi fost pentru a atrage investiții în oraș.


„Recunosc, de multe ori, atragerea unor investiții majore pentru modernizarea orașului au necesitat anumite sacrificii în ceea ce privește imaginea mea publică și afilierile mele politice. Credeți-mă că am reflectat foarte mult fiecare din aceste situații: să accept anumite compromisuri politice pentru a mai atrage niște investiții în oraș, sau să rămân ”principial” și să accept ”penalizarea și marginalizarea investițională” a Teleneștiului. Au fost decizii grele, dar asumate. Acestea au fost și continuă să fie realitățile politice și economice ale Moldovei. Credeți-mă că nu mi-a fost ușor să trec prin toate aceste momente. Dar, fiți de acord că imaginea mea nu contează prea mult față de interesele celor peste 8 mii de teleneșteni de a se bucura de niște drumuri noi, de grădinițe reparate și confortabile și de mai multe obiective publice reabilitate și reconstruite capital”, se arată în postarea sa.

„Voi candida, împreună cu echipa mea, pe listele Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Vreau în această campanie să mă reîntîlnesc cu fiecare dintre dumneavoastră. Să discutăm și să reflectăm împreună ce a fost și ce ar fi mai bine pentru Telenești. Sînt sigur că împreună vom reuși!”, se mai artă în postare.

UNIMEDIA amintește că Vadim Lelic a fost la un pas să cîștige un mandat de deputat, însă acesta a fost bătut de Maria Ciobanu, care a acumulat mai mult cu 509 voturi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?