Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Cu cît s-au vîndut deputații transfugi din PDM

13 mai. 2020,, 09:00   Politică
7493 2

Vicepreședinta Parlamentului, deputata democrată Monica Babuc, presupune că deputații PDM care au plecat din partid au primit oferte financiare generoase pentru a recurge la acest pas. Potrivit ei, va veni timpul cînd organele de drept vor trebui să verifice aceste informații care se vehiculează.

„Tabloul arată acum așa: ar interveni anume așa oferte generoase în fața cărora este greu să te opui. (…) Se spune, se vorbește de 250 de mii, 350 de mii de euro. Astăzi, eu vin de la Edineț la dumneavorastră, exact de la întîlnirea cu organizația noastră de partid de la Edineț, unde a candidat în circumscripție unul din foștii noștri colegi, plecați recent, și acolo ni s-a spus, de exemplu, despre o sumă de 500 de mii de euro. sînt niște presupuneri, rămîne doar să fie verificate”, a menționat Monica Babuc la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Deputata spune că în partid mai sînt colegi cărora li s-au făcut diferite propuneri și oferte.

Amintim că în ultima perioadă din Partidul Democrat au plecat 12 deputați. O parte dintre ei au aderat la grupul „Pro Moldova”, iar alții s-au alăturat fracțiunii Partidului Șor din Parlament.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?