X 
Arşiţa stiri: 163
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Cu ce se poate lăuda noua guvernare, la 50 de zile de la preluarea puterii

4 aug. 2019,, 14:15   Politică
3344 2

La aproape două luni de la preluarea puterii de către noua majoritate parlamentară, guvernarea nu se poate lăuda cu prea multe lucruri, decît cu faptul că au fost demiși și instaurați în funcții alți oameni.

O declarație în acest sens a fost făcută de către jurnalistul și comentatorul politic Igor Volnițchi. Potrivit expertului, dacă noua guvernare nu se va pune pe treabă în următoarea perioadă, atunci ar putea să piardă încrederea cetățenilor, întrucît euforia oamenilor după înlăturarea vechii puteri scade în fiece zi și oamenii vor rezultate concrete.

”Deocamdată am văzut doar demiteri și unele învestiri în funcții. Alte rezultate nu prea sînt. Înțeleg că perioada este foarte restrînsă, însă guvernarea trebuie să înțeleagă că euforia și creditul de încredere pe care l-a primit de la cetățeni nu este nelimitat, euforia de pe urma înlăturării fostului regim de la guvernare este în cădere liberă și se diminuează în fiecare zi. Așteptările față de noua putere sînt foarte mari, iar dacă nu vor fi rezultate va crește și dezamăgirea față de noua putere.”, spune Volnițchi.

Potrivit expertului, perioadă demisiilor și demiterilor se cam încheie și urmează să vedem rezultatele mult așteptate, de altfel, cetățenii vor taxa noua guvernare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав