X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Cu ce gînduri revin comuniștii și socialiștii în Parlament

26 iul. 2021,, 09:57   Politică
3137 13

Deputații comuniști și cei socialiști au făcut cîteva declarații în fața Parlamentului, unde astăzi are loc ședința de constituire a Legislativului ales în urma alegerilor din 11 iulie curent.

Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, a spus că nu i-a fost dor de fotoliul de deputat. Totuși a spus că vine cu speranțe că „în sfîrșit o să înceapă o activitate productivă a Parlamentului și guvernării”, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Iar socialistul Bogdan Țîrdea a fost ironic, menționînd că „în sfîrșit au venit vremurile bune” și a spus că Maia Sandu și Igor Grosu trebuie să facă pușcărie.

„Iaca s-o scumpit benzina, iaca și pîinea, uleiul. Trebuie să ne bucurăm împreună de vremuri bune și cred că vor fi și mai bune. Am trecut Moldova fără sărăcie, cu Filat, apoi Moldova fără corupție, cînd s-a furat miliardul, Aeroportul. O să trecem și peste vremurile bune. Cei care au furat miliardul, Aeroportul, BEM-ul, iar acum au vîntul Giurgiuleștiul trebuie să stea la pușcărie, chiar dacă îi cheamă Igor Grosu și Maia Sandu”, a spus Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?