X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

CSM, obligat de Curtea de Apel să numească un judecător la CSJ, care nu a promovat concursul

26 ian. 2021,, 09:12   Politică
5774 0

Curtea de Apel Chișinău a anulat hotărîrea Plenului CSM din 22 septembrie, „Cu privire la desfășurarea concursului pentru suplinirea funcțiilor vacante de judecător la Curtea Supremă de Justiție”.

„Se anulează hotărîrea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr.262/22 din 22 septembrie 2020 ”Cu privire la desfășurarea concursului pentrusuplinirea funcțiilor vacante de judecător la Curtea Supremă de Justiție”, în partea prin care s-a respins solicitarea judecătorului Alexandru Gheorghieș de promovareîn funcția de judecător la Curtea Supremă de Justiție. Se obligă Consiliul Superior al Magistraturii să emită hotărîrea cu privire laînaintarea propunerii Parlamentului Republicii Moldova de numire în funcția de judecător la Curtea Supremă de Justiție pînă la atingerea plafonului de vîrstă a judecătorului Alexandru Gheorghieș”, se arată în hotărîre, scrie unimedia.info.

Hotărîrea cu drept de recurs la Curtea Supremă de Justiție în termen de 30 dezile de la pronunțare, prin intermediul Curții de Apel Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?