Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Crede Dodon sau nu în reformarea PDM (VIDEO)

3 iul. 2019,, 13:10   Politică
2895 3

Președintele nu crede în reformarea PDM, deoarece la conducerea partidului vor rămîne aceiași oameni care au fost implicați în tot ceea ce s-a întîmplat pînă acum.

Potrivit lui Igor Dodon, declarațiile democraților privind inovațiile în reformare nu este nimic altceva decît praf în ochii societății și ai noului guvern. Despre acest lucru a menționat șeful statului în cadrul unui interviu acordat portalului Cotidianul.

”Nu cred în reformarea PDM. Cred că aceasta este o încercare de a arunca praf în ochii societății și în primul rînd ai noștri, în spiritul faptului că ei sînt deja complet diferiți. A trecut o lună și ei sînt deja albi și pufoși - este pur și simplu imposibil. De aceea, noi trebuie să facem totul pentru a scoatem la suprafață toate încălcările regimului anterior. Și acest lucru nu trebuie doar spus publicului - ar trebui să fie cazuri concrete, anchete, cauze penale și tragere la răspundere. Sîntem obligați să facem acest lucru, iar nu din răzbunare: dacă nu vom facem acest lucru, oamenii nu ne vor înțelege”, a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?