X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Corneliu Furculiță: Legislativul la ora actuală nu mai reflectă voința poporului expusă în rezultatul alegerilor din 2019

1 dec. 2020,, 20:45   Politică
2442 0

Președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, susține că Legislativul la ora actuală s-a discreditat ca imagine și componență. Deputatul susține că multiplele cazuri de traseism politic nu mai reflectă voința poporului expusă în rezultatul alegerilor parlamentare din februarie 2019.

”Cunoaștem bine în ce situație și cum s-au derulat alegerile în 2019, ce regim era la acel moment, cum au fost făcute acele liste ale deputaților, cum a avut loc procesul de traseism politic pe tot parcursul acestui an”, a spus Furculiță la NTV Moldova.

Deputatul a amintit că PSRM a condamnat de fiecare dată turismul politic al unor parlamentari, spre deosebire de alții care aplaudau și așteptau cînd se vor petrece aceste procese și în PSRM.

”Ați văzut cît de fermi am fost în apărarea pozițiilor fracțiunii? Eu consider că noi am curmat acest proces de traseism politic”, a menționat deputatul.

Liderul fracțiunii PSRM susține că, în prezent, în Parlament sînt discuții despre o posibilă viitoare coaliție, dar indiferent de cum această coaliție ar vrea să fie, fără participarea PSRM ea nu este imposibilă, scrie a-tv.md

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?