X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Corneliu Furculiță: "Fără o stabilitate politică situația în țară era mult mai gravă"

3 iun. 2020,, 07:40   Politică
2346 2

Situația în Republica Moldova putea fi mult mai gravă, dacă pandemia provocată de COVID-19 ne prindea fără o coaliție de guvernare și fără o stabilitate politică.

De această părere este președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la postul de televiziune NTV Moldova.

“Cred că bunul Dumnezeu a vrut să fie așa ca pe timp de pandemie să avem o coaliție și un guvern tehnocrat. Dacă vorbim de situația economică, vedem că în regiune este practic ca și la noi. Noi sîntem o țară dependentă de țările vecine și tot ce se întîmplă în regiune, se reflectă și la noi”, a spus Furculiță.

În același timp, întrebat ce se întîmpla, dacă pe timp de criză era Guvernul Sandu, Corneliu Furculiță a răspuns: „Totuși profesionalismul acestui guvern l-aș evalua mai slab decît profesionalismul Guvernului Chicu și ar fi multe dovezi. Cred că Guvernul Chicu a venit la momentul potrivit și în situația potrivită”.

Liderul fracțiunii PSRM a mai precizat că nu există riscuri ca din cauza crizei să nu fie executate proiectele sociale, sau cele de infrastructură.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?