Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Șor ar fi ajuns ieri în Israel

19 iun. 2019,, 14:04   Politică
9807 3

Reprezentanții „Partidului Șor” refuză în continuare să spună unde este liderul formațiunii, controversatul om de afaceri, Ilan Șor.

Însă, din cîte se pare ceea ce anterior scria portalul nostru de știri se confirmă și anume că acesta ar fi părăsit R. Moldova pe data de 14 iunie, la bordul unui avion privat care a aterizat la Moscova, astăzi au apărut informații noi despre locul aflării lui Ilan Șor.

Surse de încredere au dezvăluit pentru TV8 că Ilan Șor a intrat ieri, 18 iunie, pe teritoriul statului Israel. Informația ar fi fost obținută de la autoritățile de frontieră israeliene. Astfel, Șor se află în Israel împreună cu toate informațiile despre locul aflării miliardului furat. După cum se știe, Israelul nu-și alungă cetățenii în alte state - îi ține împreună cu banii lor.

Am sunat-o din nou pe purtătoarea de cuvînt a lui Ilan Șor pentru a preciza dacă politicianul se află în prezent în Israel și cînd urmează să revină la Chișinău. Alina Șargu a blocat de cîteva ori apelurile telefonice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?