X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Contestația PAS în legătură cu microbuzele cu ziare ale staff-ului lui Dodon, respinsă

25 noi. 2020,, 17:14   Politică
5131 0

Contestația depusă de reprezentanta Maiei Sandu, Olesea Stamate, privind sancționarea candidatului susținut de PSRM în alegerile prezidențiale, Igor Dodon, pentru nedeclararea cheltuielilor pentru publicarea materialelor electorale a fost declarată inadmisibilă de către magistrații Curții de Apel Chișinău.

În ședința de marți, 24 noiembrie, CA Chișinău a declarat inadmisibilă sesizarea privind sancționarea candidatului susținut de PSRM în alegerile prezidențiale, Igor Dodon, pentru nedeclararea cheltuielilor pentru publicarea materialelor electorale, transmite zdg.md.

Reprezentanta candidatei PAS s-a adresat în instanță după ce Comisia Electorală Centrală a amînat la 14 noiembrie ședința în care urma să fie examinat subiectul cu privire la sancționarea candidatului susținut de PSRM în alegerile prezidențiale, Igor Dodon, pentru nedeclararea cheltuielilor pentru publicarea materialelor electorale.

CEC a motivat anularea ședinței prin faptul că „reprezentant cu drept de vot consultativ în Comisie al concurentului electoral Maia Sandu nu a înlăturat neajunsurile de formă și conținut aferente unei contestații conform reglementărilor în vigoare”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?